27.08.2009 г., 21:34 ч.

Радост-дъга ( хайку ) 

  Поезия
1378 0 16

Светкавица - страх.

Прекършена вярата.

Ранена мечта.

 

Боса надежда

превързва й раните

и пее с дъжда…

 

Мисли-порои,

капчуци от спомени.

Стопена вина.

 

Чувства-завои.

Пречистена болката.

От радост дъга…

© Веселка Стойнева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??