Aug 27, 2009, 9:34 PM

Радост-дъга ( хайку ) 

  Poetry
1376 0 16

Светкавица - страх.

Прекършена вярата.

Ранена мечта.

 

Боса надежда

превързва й раните

и пее с дъжда…

 

Мисли-порои,

капчуци от спомени.

Стопена вина.

 

Чувства-завои.

Пречистена болката.

От радост дъга…

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??