26.03.2005 г., 19:42 ч.

Ражда се любов 

  Поезия
1275 0 4
Докосни ме с нежна,топла длан,
възроди във мен ти чувствата умрели,
с поход страстен и без свян
покори и най-далечните предели.

Събуди ме със целувка-ласка
и с дъха си ти ме погали,
захвърли таз безразлична маска
нека вихърът от страст да ни плени.

Нека нашите сърца се слеят,
както слива се сега плътта
и във вените със плам да се разлеят
буйните реки на любовта.

© Десислава Симеонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??