10.01.2007 г., 22:11 ч.

раждам се отново 

  Поезия
703 0 8

Застивам във времето,
обратно бягам на стрелките,
покрай мен обратно в нищото
пробягват гузно дните.
Тичам към началото,
политам към безкрая,
и раждам се отново
с плач във рая...

© Йордан Серафимов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??