1.05.2008 г., 12:11 ч.

Раждаме се с вик... 

  Поезия » Философска
514 0 6
 

Раждаме се с вик.

Животът ни трае миг

и отминава като ек.

 

И така човек след човек -

вик, миг, ек... и пак човек...

век след век...

 

Човешки вик,

вселенски миг,

вселенски ек,

 

космически век...

Какво е всичко това 

без ЧОВЕК?!...

 

 

© Анна Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??