7.03.2017 г., 1:02 ч.

Раждане 

  Поезия
174 1 0

Ти си пъпната връв

на самотата ми,

режа те

и започвам отначало.

© Ивона Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??