15.09.2012 г., 10:51 ч.

Райска ябълка 

  Поезия » Друга
922 0 13

Сърцето ми

е райска ябълка,

която Господ

може да откъсне...

Но никога

от зло не ще се пръсне

сърцето ми,

препълнено с любов!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??