15 сент. 2012 г., 10:51

Райска ябълка 

  Поэзия » Другая
920 0 13

Сърцето ми

е райска ябълка,

която Господ

може да откъсне...

Но никога

от зло не ще се пръсне

сърцето ми,

препълнено с любов!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??