16.09.2007 г., 23:01 ч.

Райско 

  Поезия
329 0 2
На заплахата на ада
ще отвърнем двама райско!

И повикахме всички земни сетива
с благоуханна, целебна, чистота!

А върху земята, влажна, дъхава,
опияняващите билки цъфнаха!

И орлите своето късче небе
прегърнаха с разперени криле!

Не прекъснаха - реките да текат,
а водите - никога да спят!

А ние - пияници, безумни,
бяхме на телата си, бездумни!

С най-фино, нежен реверанс,
лудувахме с любимия си танц!

И зажадняли за ласки, не за покой,
казахме си: Райска приказка, постой!


© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??