10.09.2021 г., 12:18 ч.

Рана 

  Поезия
187 0 0

Не идвай. Никога повече!

Дадох ти всичко много отдавна.
Да го приемеш обаче, не можеше,
че тази смелост не на всеки се пада.

 

Не идвай. Завинаги далеч остани!
Нямам сили да те вдишам отново.
Всяка дума със страшна сила тежи, 
а празно се оказа твоето слово.

 

Недей. Не заставай срещу мен! 
Дълбоките рани бавно заздравяват. 
Дори да настъпи този ден, 
помни, че белези след тях остават. 


 

© Галина Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??