14.02.2013 г., 17:01 ч.

Рана 

  Поезия
680 0 0

Всъщност и ти си загубена кауза,

от която дори не ми се приплаква.

Надеждата хиляди пъти ме смаза

с тежки молби, че трябва да чакам. 

 

Да чакам, да чакам... та дано да ме чуеш...

със звук на море - от вълшебни рапани.

А ти си се скрил точно там - в прибоя,

където заплиташ въже от капани,

 

по което спасение няма да има

дорде смотахът ми се запълни със пяна,

а морето бавно ще изтрие моето име...

... Изчезвам... и се превръщам във рана.

 

© Пепп Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??