27.05.2006 г., 16:41 ч.

рана по рана 

  Поезия
702 0 7
Рана подир рана
разкъса ми ти сърцето
и в мрака остави ме,
плачеща, жалка,
а аз от нявга чакам те тука,
на онова  местенце,
където закле ми се във вечна вярност,
където ми се врече любов непоклатима,
а защо така лошо с мен ти се отнесе ,кажи, 
защо, мое мило момче?!!!

© Каролина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??