10.05.2023 г., 8:55 ч.

Раната боли 

  Поезия » Философска
178 0 0

Раната боли.
Белегът остава.
Преходна, нали,
земната е слава?

 

Раната боли.
Всичко отминава.
Преходна, нали,
земната е слава?

 

Раната боли.
Хич не съжалявам.
Питам се дали
после продължава...

© Кирил Влахов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??