Аз не искам вече да търся,
а ми е рано още да спра...
Отнемат ми понякога смисъла,
но си го връщам после сама!
От щастлива звезда съм орисана -
да виждам пред мене целта,
да чувствам винаги силата
на пораснала вече жена!
Компас за посоките - ето сърцето ми,
карта за пътя - мойта душа,
макар да е тъжно, още да търся,
много е рано днес да се спра!!!
© Мартина Кирилова Всички права запазени