31.07.2007 г., 22:16 ч.

РАВНОСМЕТКА 

  Поезия
548 0 1
 

 РАВНОСМЕТКА


Тъгува в мен отминалото време -

 било е - знам,

 но няма да е пак!

 Усмивката ми малко уморена,

 загубила е свойта красота,

 тъгувам за пътеката, която

 напред ще продължи -

 но няма да е с мен.

 Тъгувам тихо за росата,

 окъпала нозете ми в зори.


 Така тъгува в нас сърцето,

  когато тежка равносметка

  душите ни разсича

  и отминалите дни!

© Елена Бързева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??