22.01.2009 г., 14:22 ч.

Равносметка 

  Поезия » Друга
444 0 3

Не мина ли животът ти напразно

в заблуди сладки - в розови мечти?

Не бе ли романтичният мечтател

наивно вярвал в приказни страни?

 

Не хранеше ли рехави надежди

за полети в безбрежни висоти?

Не вярва ли в химерите миражни,

в мечтите за безоблачните дни?

 

Уверен съм и не греша, аз зная,

живял си с чиста съвест на света

и смело устоявал си до края

достойнството си свято и честта...

 

© Христо Оджаков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??