Късче спомен.
Жива картина.
Зимата става лято -
Лятото става зима...
Тъжна усмивка.
Пъзел след пъзел
Сглобяваш живота.
Пропуснах ли нещо?
Късно е вече...
Връщане няма...
Тъжна усмивка.
Сметката крива.
Нищо не скриваш.
От себе си - не можеш.
Няма бягство
от себе си.
Сам си си враг
в твоя си свят.
© П Антонова Всички права запазени