21.05.2016 г., 16:59 ч.  

Равносметка ... 

  Поезия » Друга
328 1 1



Един живот живеем,
за любовта копнеем,
но да бъдем искрени сега
е толкоз трудно днес, това.
Подсмихваме се подло,
преструваме се на добри,
и очакваме да ни харесват,
въпреки нашите, лоши, черти.
Един живот живеем,
за любовта копнеем,
но дяволът ни е другар,
и често нараняваме,
даже и предаваме!
И ако искаме, да ни обичат,
Любов, е нужно да дадем,
да се усмихнем на приятел,
да се научим бързо да простим!

© Албена Радина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • " .. , но дяволът ни е другар и често нараняваме, даже и предаваме. " Нека обичаме.
Предложения
: ??:??