3.03.2013 г., 15:20 ч.

Раят 

  Поезия » Философска
588 0 2

                  РАЯТ

Като парцал виси небето -

дрипливо, мръсно одеало.

Представям си (кипи джезвето),

че всички носят дрехи в бяло.

 

Представям си, че тук е Раят.

Че всички са добри и пеят,

цветя навред благоухаят,

в небето птиците се реят

 

и влюбените се обичат...

Но изкипя кафето. Жалко.

Ще го почистя. Това е всичко.

Представих си... Поне за малкo...

© Димитринка Калева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??