26.01.2024 г., 14:08 ч.

Разбита любов 

  Поезия » Любовна
116 0 0

Един до друг, а сърца далечни!

Един до друг и толкова сме грешни.
Дните се точат без любов и топлина,
Защо се получи така?

 

До вчера бяхме две влюбени души, 
а днес сме толкова непознати, нали?
Къде сгрешихме питам се сега,
но оставам без отговор и с чувство за вина.

© Диана Дамянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??