26.03.2013 г., 12:39 ч.

Разбитите сърца 

  Поезия » Любовна
538 0 0

Разбитите сърца не плачат.

Превръщат се в палеща сълза.

Те изцяло се поглъщат в мрака 

на пепеливата тягостна мъгла.

Огънят им някак в мъката угасва.

Крилете им остават без пера.

Денят пред тях тихичко помръква.

Ледът сковава всичко в тишина.

Безмълвни в ъгъла на сянката остават.

Само себе си за болката корят.

Бездушни гледат как утрото изгрява,

в което някога можеха да се кълнат.

Разбитите сърца никога не плачат.

Те само мълчаливи страдат в самота.

© Йордан Малинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??