20.06.2018 г., 14:42 ч.

Разбивам същността 

  Поезия » Свободен стих
541 0 1

Умът ми е развален вътрешно искам да крещя.
Чувствам се съсипан от вътрешна тъга.
Единствено говоря на себе си.
Ако взема отрова всичко ще приключи.
Знам, че това не е начина, но съм притиснат до стена.

Заради това разбивам същността.

Ще преживея ли деня?
Горя в адски огън на ада.
Отрова тече във вените.
Стискам лекарство в ръка.
С малки крачки вървя по пътя към една мечта.

© Stoycho Kolev Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??