10.02.2012 г., 19:01 ч.

Разбрали се... 

  Поезия » Хумористична
490 0 3

(из цикъла "Вицове в рими")

В една престижна столична кантора
постъпва секретарка с диалект –
от кой район ще премълча, с респект
пред чувствата на тамошните хора.

Та влизайки във офиса, попита
госпожицата: „Шефът дье йе бе?”
Колежката (която впрочем бе
не много умна или духовита)

отвърна й: „Ми мене на дивана,
а теб не знам… навярно дет` те хване…”

© Ангел Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??