4.04.2019 г., 22:03 ч.

Разцъфнала пролет 

  Поезия
333 0 0

Разцъфнала пролет

 

Разцъфнала пролет

отново е дошла...

Да стопли след зима

хиляди сърца.

 

Дърветата с корони

от цъфнал цвят.

Ухае в простора

пролетният свят.

 

С розови цветчета

праскова се кичи.

По клони бели

пее пойно птиче.

 

Лалета и зюмбюли,

поникнала трева...

Клонки раззеленени,

пролет е дошла...

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??