1.05.2014 г., 7:41 ч.  

Разцъфнала земя 

  Поезия » Любовна
387 0 0

Разцъфнала земя



Душата ми жадува Любовта ти..
и твоят поглед съкровен, и драг!
Понякога докосвам същността ти,
понякога те губя в черен мрак!

Край теб цъфти Земята свята!
Искри зората! Бликнали води
поливат вдъхновенно необята,
а Космоса разбулва красоти!

Аз мога и през огън, и пустини
да премина героично от любов!
Чрез теб живота ми, Любими,
е чудодеен извор с благослов!

 

 

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??