25.07.2006 г., 0:54 ч.

РАЗДАЙ МЕ! 

  Поезия
731 0 9

РАЗДАЙ МЕ-
ПРЕДИ ДА СИ МЕ ПОКОРИЛ ДОКРАЙ
ПРЕДИ ДА СИ ОБСЕБИЛ ТИшИНАТА МИ
ПРЕДИ ДА СИ МЕ ОБИКНАЛ ПО ЗАДЪЛЖЕНИЕ
ПРЕДИ ДА МИ РАЗКРИЕш ИЗМАМНИЯ РАЙ
В КОИТО ПОчТИ ВИНАГИ ИМА КРАЙ!
РАЗДАЙ МЕ-
НА ПРАХ МЕ ВЗРИВИ ОТ ЛЮБОВ
В МЪЛНИЯ МЕ ПРЕВЪРНИ ОТ СТРАСТ
В ОКЕАН ОТ щАСТИЕ МЕ УДАВИ
В МЕчТИ ПРЕВЪРНАТИ В РЕАЛНОСТ
ДА СЕ ПОТОПИМ СЕГА!
РАЗДАЙ МЕ-
НЕКА СЯНКА САМО ОТ МЕН ДА ОСТАНЕ
НО СПОМЕН СЛЕД МЕН БОЛЕЗНЕН ДА НЯМА
МИТ ЗА ЛЮБОВТА В ТЕБ НЕКА ЖИВЕЕ
ЗАщОТО ТЕ ОБИчАМ БЕЗКРАЙ!НЕКА СПОДЕЛИМ ЛЮБОВТА СИ СЕГА
РАЗДАЙ МЕ...НА ЛЮБОВТА


 

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??