3.05.2019 г., 5:28 ч.

Разделена любов 

  Поезия » Любовна
861 2 0

Разделена любов

 

Не знаех, че със друг ще те деля!
Целувах те, а него си желала.
Прегръщах те, а с него си била
и нощем с мен за него си мечтала!

Как може любовта да се дели?
Със половин сърце не се обича!
Една съдба не може да са три!
Не можеш да обичаш безразлично!

Когато будеше се ти до мен
и заедно посрещахме зората
очаквах всеки следващ дълъг ден,
за да усетя тръпката позната

щом нежно те докосвам! Но уви!
Какво не ти достигна аз не зная
но знам, че любовта не се дели!
Обичаш ли, обича се до края!

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??