24.07.2008 г., 13:46 ч.

Разделени 

  Поезия » Любовна
903 0 4

Разделени


Пленен хоризонти наблюдавам,

влюбвам се отново и отново,

но губя се – влакът се задава,

жесток и тромав, от олово.


Къде ли ще пристигна пак?
При кого ли ще отида?
Все едно е... След този влак

не ще мога да те видя.


Жестоки са тези разписания,

щом разделят хора и съдби,

щом даже, вече без желание,

споделяме си радост и тъги.


Друг съм аз и ти си друга,

заедно сме,  поотделно,

тъй както севера и юга

разделени безпределно.

© Християн Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??