28.12.2011 г., 14:09 ч.

Раздвоена 

  Поезия » Любовна
620 0 0

Сърцето ми отново бие,

удря се в гърдите ми със сила.

А душата ми от болка вие,

напира и превива се, не спира.

 

Сърцето или теб? Кого да слушам?

Някой моля да ми каже...

Сърцето иска да съм с теб,

ала ти, прекрасният, нехаеш.

 

Болка, сълзи и самота,

пак събрах ги във едно.

Мечти, надежда и любов,

ти взриви ги, а сърцето счупи го.

© pisanonqkudeneshto Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??