Сърцето ми отново бие,
удря се в гърдите ми със сила.
А душата ми от болка вие,
напира и превива се, не спира.
Сърцето или теб? Кого да слушам?
Някой моля да ми каже...
Сърцето иска да съм с теб,
ала ти, прекрасният, нехаеш.
Болка, сълзи и самота,
пак събрах ги във едно.
Мечти, надежда и любов,
ти взриви ги, а сърцето счупи го.
© pisanonqkudeneshto All rights reserved.