Чувствам се раздвоена,
сякаш на парченца разделена.
Питам се от дълго време
как наистина протича животът ми без тебе.
Дали съм истински щастлива,
или просто се преструвам, че съм жива.
С него съм, защото го обичам,
или е просто заблуда, за да спра след теб да тичам.
Ти или той? Той или ти?
Господи, помогни ми, светът ми се върти.
Ти за мен си рана. Рана, от която белег ми остана.
Искам тази рана да зарасне.
Всичко, което имам към теб, да угасне.
Дори не знам какво изпитвам.
Всеки ден се питам и опитвам да разбера
какво бушува в мен сега.
Боли, боли от любовта, но какъв
щеше да е животът, ако не е ТЯ?!
© Никол Иванова Всички права запазени