7.11.2014 г., 7:38 ч.

Раздвоение 

  Поезия » Философска
599 0 0

Една душа, а личности две,
създадени с ярък контраст.
Ту съм плачещо малко дете,
Ту съм изгубен в нищото глас.

Разум един, а личности две.
Помежду им заражда се спор.
Ту съм корабокрушенец в море.
Ту съм рицар смел на мотор.

Тяло едно, а личности две
ще са заедно до сетния час.
Ту съм мъдрец, ту съм дете...
Но няма значение, пак съм си аз...

© Акинфа Галактионов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??