19.10.2006 г., 22:18 ч.

РАЗДВОЕНИЕ 

  Поезия
939 0 10


тополите и птиците мълчат
а аз крещя без ехо
и гледам литват птиците
и чувам своя глас
как плаче
и гледам себе си обрасъл
със клони и листа
и горе, от короната
се виждам как съм дребен, долу
до моя ствол могъщ
крещящ към мен
и жалък

защо ли се завръщат птиците

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??