26.08.2014 г., 20:20 ч.

Раздвоение 

  Поезия » Любовна
496 0 1



Понякога се случва да те няма,
във мислите ми, знам, че е така.
И дори, когато с теб сме двамата,
аз още чувствам... самота.

Напрягам се да мисля все за тебе,
но образът ти, тъй отдалечен,
се изгубва несъзнателно във мене
и питам се, кога това ще спре...

Дали ще трябва да си тръгна тихо - 
без злоба, без обиди и без страх.
Или някак си, със теб да свикна
и да те обичам, ала на инат...


06.08.2014г.

© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??