2.11.2007 г., 14:14 ч.

Раздяла 

  Поезия » Любовна
835 1 3

Раздяла

Днес, по-силна от всякога, изрекох думи тъй тъжовни и студени,

днес, по-смела от всякога, изрекох думи за раздяла!!!

Знам, че това е тъй неочаквано за теб,

знам, че те боли, но прости!

Сега звучи нашата песен. "Ти си ми всичко", казваш ми и ти!

Сълзи се ронят от очите ти. Недй! Спри! Нима мен не ме боли?! Грешиш, мили, сърцето ми гори!

Заря, светлини, усмивки, музика звучи, всичко около нас е тъй всело, а в нас боли!!!

Мълчим, мъчително мълчим, а ти прегърна ме тъй силно, че всяка дума в таз минута е излишна. Само погледите ни говорят, а в очите ни блестят сълзи.

В този миг не зная как да те утеша - болка, любов и тъга се преплитат в моята душа.

Но раздялата не значи край на всичко.

Тя е, може би, умора от изминалите дни.

Но каквото и да е, знай, че ти си в моето сърце до край!!!

© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • но,за да го правят си имат причина...
  • момичетата винаги правят така=)))
  • Не разбирам защо ще се разделяте, ако се обичате! Раздяла породена от обстоятелствата - да, но...Иначе стиха ми хареса.
Предложения
: ??:??