16.09.2005 г., 12:20 ч.

Раздяла 

  Поезия
768 1 2
Отивам си. Неразбрана.
Не искам да ме спираш ти,
че птичето, което хвана,
отново иска да лети.

Аз винаги ще те обичам.
Ще пазя твойта топлота,
разбрах, съдбата ме обрича
все да търся своята звезда.

Спомените ще ме сгряват
по пътя отсега нататък,
неземна сила ще ми дават
във нощите без твоя пламък.

© Галя Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??