28.06.2007 г., 16:33 ч.

Раздяла 

  Поезия
635 2 3
Съдбата, тя на две ни раздели...
Не ще се срещнем двама - аз и ти!
Единствено в сърцето ми стои следа от твоите очи...

© Георги Дуков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??