29.07.2007 г., 13:55 ч.

Раздяла 

  Поезия
471 0 0

Какво ли мислиш ти за мен сега.
Обичах момче.
Обичах го силно.
Обичах го ясно.
Но между нас се появи човек
и ни раздели и аз сега плача с горчиви сълзи,
но какво да се прави - аз съм сама,
сама на света, отнета от цялата си душа.
Ще си отида, няма да ти преча,
излишни думи няма да мълвя.

© Цветелина Дианова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??