11.02.2006 г., 1:43 ч.

Раздяла 

  Поезия
770 0 1
               Раздяла
Всичко свърши,но живота продължава.
Глава ше вдигна тръгвайки напред.
ще го преживея,няма да е първата раздяла,
макар,че трудно ще ми е без теб.


Болката ще мине някога,след време,
а може би след седмица или пък две.
Млада съм,живота е пред мене
и друг ще заобича моето сърце.


Сега тъгувам.Отвътре ми е празно,
а мислите ми все към теб летят.
Липсвам ли ти?Или минало ти е отдавна
и безразлично ти е,че за теб скърбя.


Виждаш ли,дори звездите плачат,
когато знаят,че не мога да те спра.
Но запомни,ще съм тук и ще те чакам,
а до тогава ще се науча да съм по-добра.

© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??