29.08.2009 г., 22:45 ч.

Раздяла 

  Поезия » Любовна
424 0 0

 

Раздялата е толкова трудна,

 животът ми се превърна в кошмар,

 времето назад не мога да върна,

 черното в бяло не мога да превърна.

 

Безсилна съм да променя нещата,

 безсилна съм сега,

 когато изгубих свободата

 и се затворих в самота.

 

 Обичах силно и имах истинска мечта,

 да остана силна, за да стигна до върха.

 В един момент светът се срина,

 изгубих своята мечта,

 изгубих всичко ценно,

 изгубих любовта.

 

© Ирена Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??