5.07.2010 г., 9:50 ч.

Раздяла 

  Поезия » Друга
452 0 0

Разделихме се и си замина.
Дори довиждане не каза ти!
Нима забрави нашата среща.
Нима забрави за нашите мечти.
  Аз знам, че ще ми се обадиш
  и пак ще ме потърсиш може би?
  Но знай, че мене все още ме боли!
  Раздялата е кратка.
Часове и дни сме разделени!
Но за мене са дълги тези дни!
В спомените ми е твоя образ!
В спомените ми са нашите мечти!
  Дори довиждане не каза ти!
  Не докосна нежно моето лице!
  Не погали нежно моето телце!
  Не хвана моите ръце!
Забрави бързо радостните дни!
И за друга мислиш вече ти!

© Пенка Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??