27.03.2011 г., 9:47 ч.

Раздяла 

  Поезия » Бели стихове
994 0 1

 

                                                             РАЗДЯЛА

 

                                                 Ще си тръгна някой ден,

                                                 дори и без да те докосна,

                                                 сънят ти ще бъде мокър

                                                 в сухите горещи нощи....

                                                 Със жар ще докосвам

                                                 във мрака очите -

                                                 до болка познати...

                                                 Звезда ще съм и плам,

                                                 щом прегръщаш ме още и още...

                                                 Със милувките страстни

                                                 ще измъчвам те страшно,

                                                 палави вълни

                                                 ще те къпят в гласа ми,

                                                 щом съм със тебе,

                                                 забравям коя съм...

                                                 Дори това е прекрасно!

                                                 В мраморнобелите нощи

                                                 ще съм бягаща сърна ранена...

                                                 във среднощната пурпурна игра,

                                                 оставих се да съм победена...

 

 

© Елизабет Фурнаджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??