Раздяла
Нощ.
В тъмнината стопи се
ти,
тротоарът,
твоите стъпки,
луната,
гласът ти и твойто мълчание.
Разсъмна.
Всичко си е на мястото -
тротоарът,
блокът,
дърветата,
небето и слънцето. . .
Само тебе те няма.
Празно е сърцето ми.
© Албена Стефанова Всички права запазени
Поздрав!