9.05.2009 г., 8:28 ч.

Раздяла 

  Поезия
842 0 0

Днес, скъпи съученици,

дойде решаващият миг,

когато като есенни птици

разделяме се тъжно с вик.

 

Всичко има в раздялата-

смях, плач, сълзи, усмивки.

В молба превърнах се цялата

и въздухът натежа от молитви.

 

Да се срещнем отново, дори след години.

И заедно да се върнем назад

към скъпи, безценни картини,

към  нашия училищен свят.

© Сладурркатта Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??