Не се обръщай назад,
ти вече си тръгна.
Не искам да срещам
погледът ти хладен.
Защо ми е такава любов,
без тръпка, без болка,
защо ми е студена ръка
да ме гали и докосва?
Било ни е хубаво,
но то беше някога.
Беше, а днес е вече
минало.
ще го приема някак си
и ще живея със спомена.
Но по-добре така,
отколкото да си до мен,
а всъщност някъде другаде.
© Стефка Брайнова Всички права запазени