13.02.2006 г., 21:44 ч.

Раздяла 

  Поезия
752 0 2

Защо ме гледаш така ? Нима не си казахме всичко?!
Не ми подавай ръка  , това вече за мен е без смисъл.
Нали помниш , че някога с теб през сълзи обещахме
че няма да има лъжи ! И всичко това надживяхме.
А какво е сега , знаеш ли колко е лошо
да нараняваш така , както само ти можеш.
Недей , постановки не искам ,без заучени фрази
и не ,ако питаш , дори не те мразя.
Но знаеш ли , болката в мене е нищо
когато едно друго чувство на воля  отприщтва.
И колко ми става ефирно  комфортно и леко
щом в теб съжалявам , презирам Човека. 





© Елена Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много добре замислено и добре изпълнено.Поздрави!Мисля,че в края...човека трябва да е с малка буква...заради презрението...само мисля?!
  • Браво! Много ми хареса
Предложения
: ??:??