29.09.2018 г., 9:17 ч.  

Раздяла 

  Поезия » Любовна
379 1 6

РАЗДЯЛА

 

Моля те не си отивай,

остани за още час!

Още час  ме ти опивай

с погледа си – скъп елмаз.

 

Още час и после сбогом,

тръгвай надалеч в нощта,

знай, за теб ще плача много

и ще чувствам празнота.

 

Миг без теб е вечност цяла,

миг без теб е мрачен ден.

Знай, за кратко е раздяла,

скоро пак ще си до мен.

© Раммадан Л.К. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??