Моля те не си отивай,
остани за още час!
Още час ме ти опивай
с погледа си – скъп елмаз.
Още час и после сбогом,
тръгвай надалеч в нощта,
знай, за теб ще плача много
и ще чувствам празнота.
Миг без теб е вечност цяла,
миг без теб е мрачен ден.
Знай, за кратко е раздяла,
скоро пак ще си до мен.
© Раммадан Л.К. Все права защищены