3.07.2007 г., 20:17 ч.

Раздяла 

  Поезия
600 0 0
Поглеждаш ме с насмешка и с въздишка,
казваш: "Ти за мене беше грешка!"
и тръгваш, без да кажеш сбогом,
за мене ти ще бъдеш хубав спомен.
Очите ми са пълни със сълзи,
оставящи след себе си следи,
а твоите следи се губят в мрака,
навярно някъде там тя те чака.
Тръгвай си! Назад не се обръщай!
Върви си и ме забрави!
Така за двама ни е по-добре
макар, че дълбоко страда моето сърце.
Пътищата ни оттук нататък се разделят,
твоята любов с друга ще споделяш,
а аз оставам сам-сама в нощта,
о, как боли, когато си отива любовта!
Не зная дали ще мога да обичам пак отново,
не ще повярвам аз на друг,
но зная - теб обичам само,
теб и никой друг!!! 

© Радостина Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??