29.07.2007 г., 13:46 ч.

Раздяла(но не това, което си мислите) 

  Поезия
658 0 7
- Отиваш си!? Ще те изпратя...
Къде ли Пътят ще те отведе!?
Нахрани ли се? Взе ли си водата!?
Усмихваш се... А моето сърце

ще те запази... До следващият път.
Далече е, но аз ще те дочакам...
с трепета на нежна, чиста плът.
Не бой се! Няма да избягам;)

Сънят ми Твой е... и "отворен".
Леглото ми... безкрайна шир.
Отиваш си!? Красива и достойна...
Бледнеят думите... душевен мир.

Сега си лягам... превъзбудена,
че утре празник има моето дете.
Сънят умората ще излекува...
Спокойна нощ, принцесо, сред звездното небе!

© Детелина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??